top of page

Alfas Atsakingai. Visų taip mėgstami kotletukai be mėsos arba frikadelių sriuba (Receptas)

Sriuba ar kotletukai? Vieni mėgsta vieną, kita kitą. Tačiau šiuos du patiekalus galima pagaminti greitai ir abu vienu metu. Nesvarstykite, pasinaudokite idėja ir Alfo receptu.


kotletų receptas_sriuba su frikadelėmis_patiekalas-transformeris_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Sriubai su frikadelėmis arba kotletukams pagaminti reikia:

  • 300 g NATURLI sojų faršo „Shape me Minced“

  • 1 svogūno

  • 2 česnako skiltelių

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 2–3 šaukštų alyvuogių ar rapsų aliejaus

  • 500 ml mėgstamo sultinio

  • 3–4 KOTANYI laurų lapų

  • 2 šaukštų DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės

  • Keleto krapų šakelių

  • Keleto marinuotų agurkėlių

1. Atšildytą NATURLI sojų faršą „Shape me Minced“ sumaišykite rankomis su kvadratėliais

pjaustytu svogūnu, tarkuotu česnaku, garstyčiomis, KOTANYI kalendra, druska ir pipirais.

2. Formuokite iš paruošto faršo Jums norimo dydžio kukuliukus.

3. Į įkaitintą ZYLE keptuvę pilkite aliejaus, sudėkite kukuliukus ir juos apkepkite. Keptuvei

nuimkite rankeną ir dėkite į orkaitę. Kepkite 180 °C temp. apie 7 min.

4. Šaukštą DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės išmaišykite su krapais, KOTANYI druska

ir pipirais.

5. Į lėkštę dėkite grietinės ir krapų padažą, galite papuošti smulkintais krapais, šalia išdėliokite

agurkėlius ir dėkite iškepusius kukulius.

6. Sriubai: į užvirusį sultinį suberkite KOTANYI laurų lapus. Tada sudėkite apkeptus kukuliukus

ir berkite smulkintų krapų. Patiekite su šaukštu grietinės.


Skanaus.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page