Kepti sparneliai verti ne tik aukščiausios lygos, bet ir aukščiausios vietos joje. Taigi, visos pirmosios vietos. 8 sparnelių marinatai, kurie suteiks keptiems sparneliams wow efektą.
12–16 sparnelių
Gaminimo laikas: 30 min.
I
Sumaišykite!
4 skiltelių smulkinto česnako
2 žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
1 aitriosios paprikos
1 šaukšto tarkuoto imbiero
4 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų aliejaus
1 šaukšto medaus
1 šaukšto sezamų aliejaus
II
Sumaišykite!
1 šaukšto kečupo
2 šaukštų saldaus aitriųjų paprikų padažo
1 šaukšto maltų rūkytų paprikų
1 šaukštelio „sriracha“ padažo
1 šaukšto tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
1 šaukštelio maltų kalendrų
1 šaukštelio druskos
III
Sutrinkite!
1 šaukštelio šviežių smulkintų rozmarinų
5–6 šakelių šviežių petražolių
4 ančiuvių
50 g alyvuogių be kauliukų
1 šaukšto citrinų sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
IV
Susmulkinkite!
2 valgomųjų svogūnėlių
3 skiltelių česnako
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 šaukštelio medaus
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio druskos
V
Susmulkinkite!
1 vidutinės raudonosios paprikos
1 vidutinio pomidoro
1 mėlynojo svogūno
1 vidutinio apelsino
1 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 šaukšto raudonojo vyno acto
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio druskos
VI
Sumaišykite!
250 ml jogurto
2 šaukštų aštrios adžikos
1 šaukšto smulkintų česnakų
1 šaukštelio druskos
1 šaukšto aliejaus
1. Sparnelius įtrinkite pasirinktu marinatu ir palaikykite bent 30 min., jei galite – palikite marinuotis šaldytuve per naktį.
2. Kepkite įkaitintoje 180 °C karšto oro gruzdintuvėje apie 13–15 min. (orkaitėje 18–20 min.).
Gardžių atradimų.
Comments