![](https://static.wixstatic.com/media/251599_8b69dc99d1e9427bbb87fe59384da578~mv2.png/v1/fill/w_80,h_40,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/251599_8b69dc99d1e9427bbb87fe59384da578~mv2.png)
Reikia:
500 g braškių
50 g cukraus
2 apelsinų
2 cinamono lazdelių
1 žvaigždanyžio
500 g graikiško jogurto
• Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Išspauskite sultis ir nuo likusių apelsinų dalių nupjaukite žievelę.
• Supilkite į puodą apelsinų sultis, sudėkite prieskonius, cukrų, apelsinų žieveles ir virkite nustatę labai mažą kaitrą, kol nugaruos pusė skysčio. Perkoškite ir atvėsinkite.
• Kelias uogas atidėkite patiekti. Sutrinkite braškes su apelsinų sirupu ir sumaišykite su jogurtu.
• Patiekdami ant sriubos užberkite uogų.