Vegetariškas aitriųjų paprikų troškinys su pupelėmis ir lęšiais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vegetariškas aitriųjų paprikų troškinys su pupelėmis ir lęšiais


Reikia:

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 1 šaukštelio kumino

  • 1 raudonosios paprikos

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 mažos skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse

  • 1 šaukštelio „tabasco“ padažo

  • 1 mažos skardinės konservuotų lęšių

  • 1 mažos skardinės konservuotų baltųjų sviestinių pupelių


Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės, įberkite kumino ir pakepinkite kartu.Paprikas, pašalinę sėklas, supjaustykite juostelėmis. Krėskite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite, kol paprikos suminkštės. Supilkite smulkintus pomidorus, pagardinkite „tabasco“ padažu ir patroškinkite 5–7 min.Tuomet sudėkite lęšius, pupeles, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite dar 10–15 min.Patiekite su mėgstamais žalumynais arba galite patiekti su žuvies maltinukais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg