Varškės apkepas su jaunais kopūstais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Varškės apkepas su jaunais kopūstais


    Reikia:

    • 300-400 g jaunų kopūstų

    • 1 svogūno

    • 1 šaukštelio cukraus

    • 2 šaukštų lydyto sviesto

    • Žiupsnelio druskos

    • 400 g varškės (9 proc. riebumo)

    • 2 kiaušinių

    • 1 šaukšto žolelių mišinio su pomidorų dribsniais arba kitokių mėgstamų žolelių prieskonių

    • 40 g miltų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių


    Svogūną supjaustykite, pakepinkite lydytame svieste su cukrumi. Suberkite supjaustytus kopūstus, pasūdykite, pakepinkite tiek, kad lapai suvystų ir tūris sumažėtų.Varškę sumaišykite su kiaušiniais, žolelių prieskoniais, miltais ir kepimo milteliais.Pusę varškės masės sukrėskite į formą, išklotą kepimo popieriumi, uždėkite kopūstų įdaro, ant viršaus – likusią varškę. Aplyginkite viršų ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 40 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg