top of page

Tiesiog kulinarinis kosmosas: moliūgų virtinukai su parmezano kremu!


virtinukai su parmezano kremu, moliūgų virtinukai, moliūgų pasta, Alfas Ivanauskas, receptai

Moliūgų virtinukams gaminti reikia:

  • 0,5 kg moliūgų tyrės (receptą rasite ČIA)

  • 250 g miltų

  • 1 kiaušinio

  • Žiupsnelio druskos

  1. Sumaišykite moliūgų pastą su miltais, kiaušinio tryniu ir žiupsneliu druskos. Masė išeis skystoka, todėl virtinukus formuokite šaukštu arba užšaldykite formelėse ir tik tada virkite.

  2. Virtinukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite, kol jie iškils (Apie 2-3 min.)

  3. Patiekite su parmezano kremu.


Parmezano kremui pagaminti reikia:

  • 100 g tarkuoto parmezano

  • 100 ml 36 proc. grietinėlės

  1. Suberkite į dubenį sūrį. Įpilkite grietinėlę, išmaišykite ir dubenį įstatykite į kitą indą su karštu vandeniu.

  2. Pakaitinkite, kol sūris ištirps.

  3. Sutrinkite elektriniu smulkintuvu, pertrinkite per sietelį.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page