AŠ Ikona vmgonline

Tiesiog kulinarinis kosmosas: moliūgų virtinukai su parmezano kremu!



Moliūgų virtinukams gaminti reikia:

  • 0,5 kg moliūgų tyrės (receptą rasite ČIA)

  • 250 g miltų

  • 1 kiaušinio

  • Žiupsnelio druskos

  1. Sumaišykite moliūgų pastą su miltais, kiaušinio tryniu ir žiupsneliu druskos. Masė išeis skystoka, todėl virtinukus formuokite šaukštu arba užšaldykite formelėse ir tik tada virkite.

  2. Virtinukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite, kol jie iškils (Apie 2-3 min.)

  3. Patiekite su parmezano kremu: 100 g tarkuoto parmezano suberkite į dubenį. įpilkite 100 ml 36 proc. grietinėlės, išmaišykite ir dubenį įstatykite į kitą indą su karštu vandeniu. Pakaitinkite, kol sūris ištirps. Sutrinkite elektriniu smulkintuvu, pertrinkite per sietelį.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg