4 asm.
Gaminimas 10 min.
Virimas 15 min.
Reikia:
300 g spagečių
3–4 šakelių petražolių
4 padžiovintų juodos duonos riekelių
Nedidelės saujelės lazdynų riešutų
4 skiltelių česnako
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Gabaliuko citrinos žievelės
50 ml geros kokybės alyvuogių aliejaus
Užvirinkite vandenį ir įdėkite makaronus.
Į trintuvo indą sudėkite petražoles, duoną, lazdynų riešutus, citrinos žievelę, česnaką ir viską sutrinkite iki trupinių.
Pabarstus pagardinkite druska ir pipirais.
Sudėkite į lėkštę makaronus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir patiekite.
Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje, kurį galite įsigyti ČIA