top of page

„Salotadienio šou“: atrastos salotos, kurios gali pakeisti saldainius!


Salotadienio šou, Alfas Ivanauskas

Vakar Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekos Laisvalaikio erdvėje kupini linksmų istorijų ir vertingų patarimų (pavyzdžiui, ką daryti, kad vaikai valgytų brokolius, kokias salotas valgyti, kad nesinorėtų saldainių, kaip sunaudoti salotoms nesunaudotas daržovių dalis ir t. t.) šurmuliavo „Salotadienio šou“ dalyviai: laidų ir renginių vedėja Gabrielė Martirosian, dainininkė, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė, „You&Oil“ įkūrėja Birutė Nastaravičiūtė, modeliai ir tinklaraštininkės Julija Steponavičiūtė bei Ieva Greičiūnaitė, žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič ir VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas. Čia kvepėjo salotomis, prieskoninėmis žolelėmis, česnakais ir alyvuogių aliejumi, trumpai tariant – pavasariu!

VMGonline.lt kiekvieną savaitę kalbins šou dalyvį ir paskelbs jo mėgstamiausių salotų receptą.

Pirmasis interviu ir receptas – jau rytoj. „Salotadienio šou“ galima pažiūrėti ČIA


AKIMIRKOS IŠ ŠOU:

„Salotadienio šou“ tiesioginis eteris buvo pilnas ne tik juoko, smagių istorijų, bet naudingū pastabų ir patarimų. Pavyzdžiui, sudraskyti ar nesudraskyti mocarelos rutuliukus prieš dedant juos į salotas? Į šį klausimą Gabrielė Martirosian ir Alfas Ivanauskas atsakė!

Salotadienis. Alfas Ivanauskas ir Gabrielė Martirosian, Š.Jaskutėlio nuotr

„You&Oil“ įkūrėja, keturių vaikų mama, Birutė Nastaravičiūtė atskleidė paslaptį, kaip priversti vaikus valgyti brokolius. Jų galima tiesiog... įlašinti į mėgstamą patiekalą! Keli lašeliai „Food Shot" ir ramu!


Dovilė Filmanavičiūtė prisipažino mėgstanti „tinginio virtuvėlę", kurioje viskas greitai, nebūtinai visada gražiai, bet labai skaniai.


Energingoji Elžbieta pasakojo ne tik apie mėgstamiausias salotas, bet ir apie želė stebuklus, kuriuos ji kuria savo virtuvėje.

... o pasakodama patraiškė aviečių, kurios tapo akcentu štai tokio valgomo grožio:


Tinklaraščio „Kitchen Julie" autorė, modelis Ieva Steponavičiūtė sulaukė Alfo pagyrų, nes jos pagamintos salotos atrodė labai gražiai ir fotogeniškai. Be to, priėmė Alfo iššūkį – išsikepti... ridikėlių!

Turtingosios Julijos salotos:


Modelis ir tinklaraščio „Nestoras maistas" autorė Ieva Greičiūnaitė gamino morkų, kopūstų salotas su kalendromis, riešutų sviestu, klevų sirupu ir pasidalino patarimu, kaip imti ir pamėgti gerą dalyką, kurio kažkodėl nemėgsti, pavyzdžiui... kalendras!

Šou dalyviai gaivinosi „Borjomi" mineraliniu vandeniu.


Skanaus ir iki pasimatymo naujuose šou!


Straipsnis iliustruotas Šarūno Jaskutėlio nuotraukomis.

Naujausi įrašai

bottom of page