Purūs šilkiniai varškėtukai su uogomis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Purūs šilkiniai varškėtukai su uogomis


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 400 g varškės

  • 80 g tirpinto sviesto

  • 2 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 kiaušinio 120–140 g miltų

  • 50 g krakmolo

  • 200 g šilauogių

1. Varškę gerai sutrinkite šakute. Supilkite sviestą, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, kiaušinį ir viską sumaišykite. Suberkite miltus ir krakmolą (tešla turi būti minkšta), užminkykite tešlą ir šaldykite ją mažiausiai valandą šaldytuve.

2. Formuokite nedidelius apskritimus, į vidų dėkite šilauogių ir sulipinkite. Formuokite nedidelius kamuoliukus.

3. Užvirinkite vandenį ir dėkite kamuolius. Virkite 4–5 min., kol iškils į paviršių. Atsargiai išimkite kiaurasamčiu.

4. Patiekite su grietine, sviestu ar kitokiu mėgstamu pagardu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg