Pomidorų ir paprikų pagardas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Pomidorų ir paprikų pagardas


    Reikia:

    • 3 šviežių pomidorų

    • 2 paprikų

    • 20 g sviesto

    • 60 g konservuotų ananasų

    • 1 aitriosios paprikos

    • 2 saulėje džiovintų pomidorų puselių

    • Kelių šakelių šviežių petražolių

    • Žiupsnelio druskos

    • Žiupsnelio mėgstamų prieskonių (pagal skonį)


    1. Nulupkite šviežių pomidorų odelę, supjaustykite juos nedideliais gabalėliais. Paprikas ir nuluptą ananasą taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais.

    2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite pomidorus, paprikas bei ananasus ir pakaitinkite. Sudėkite smulkiai supjaustytą aitriąją papriką ir pasūdykite. Įberkite mėgstamų prieskonių – čia tinka kuminas, gvazdikėliai, kalendros.

    3. Troškinkite apie 20–25 min. Į atvėsusį padažą sudėkite smulkiai supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir petražoles.

    4. Pagardą galite pasigaminti iš anksto ir kelias dienas laikyti šaldytuve.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg