top of page

Pirmieji pavartykite VMG kulinarinį žurnalą „Food Porn“

„Virtuvės mitų griovėjai“ artėjant Kalėdoms pristato naujausią savo kūrinį skaitytojams. Daugiau nei 5 mėnesius ruoštą, drąsų, iki menkiausios dalelės apgalvotą VMG kulinarinį žurnalą.

„Šįkart VMG komanda kviečia kartu keliauti į Niujorką, o bilieto kaina – tik 5,99 Eur“, – juokiasi Alfas Ivanauskas.


Jūsų kelionė po Niujorką kartu su VMG prasideda jau šį savaitgalį, kai žurnalas pasieks prekybos lentynas. Ant jo viršelio puikuojasi užrašas – „Dovana gatvės maisto fanui“. Tačiau iš tiesų tai – dovana visiems, kurie nors truputį nori pajusti Amerikos, o konkrečiai – Niujorko, maisto kultūrą. Storiausiame, net 390 puslapių, žurnale surinkti daugiau nei 150 receptų, tarp kurių – mėsainiai, dešrainiai, gruzdintos bulvytės, storapadės picos, spurgos, tikri amerikietiški sausainiai, sūrio pyragai. Nenuostabu, kad ant viršelio VMG atvirai sako – gamindami pagal šio žurnalo receptus rizikuojate priaugti papildomus 3 kilogramus!

„Bet juk kalorijas skaičiuojame pavasarį“, – mirkteli A. Ivanauskas, kuris šiuo žurnalo numeriu ryžosi sugriauti visus stereotipus apie kulinarinius žurnalus ir leidosi įkvepiamas kultinio filmo „Seksas ir miestas“.

„Seksas papildė silpnybių sąrašą ir tapo lygiaverte žurnalo vizualizacijos dalimi. Juk mes – drąsūs ir nebijantys laužyti bet kokių stereotipinių įvaizdžių. Mes nebijome užeiti į greitojo maisto restoraną ir dienai ten įsidarbinti, mes nebijome kalbinti astronautų ar griežčiausių Niujorko maisto kritikų, o dėl vieno geriausio patiekalo ryžtamės automobiliu nuvažiuoti 392 km, kad tik galėtume jo paragauti. Mes nebijome vyrams pasiūlyti nusirengti ir vietoje apatinių savo pasididžiavimus prisidengti… pyragu. Mes privalome būti drąsūs, kad visi kartu galėtume būti dar drąsesni“, – vyr. redaktoriaus skiltyje rašo Alfas.


Naujausi įrašai

bottom of page