PAGRINDINIS
RECEPTAI
TVARIAI
ALFO KNYGOS
VERDU IR KEPU
UNIKALI DOVANA
NAUJIENLAIŠKIS
More
Šaltibarščių varžybos: slapti ingredientai, kurie sriubą paverčia šedevru
Ar teks atsisveikinti su vegetarišku bei veganišku „burgeriu“?
Šefų Velykos: morkų pyragas su nepakartojamu glajumi
„Kino pavasario“ premjera: pristatyti nauji klasikinių saldainių skoniai
VMG gelbėja bananus: Alfas juos siūlo naudoti vietoj sviesto
Godos bananų ir šokolado pyragas
Žinia visiems mėsainių gerbėjams: „McDonald‘s“ ir Alfas Ivanauskas pristato dvi gardžias naujienas
Maitinimo verslo sektoriui sukurta pirmoji naujienų ir pažinčių svetainė
VMG investuoja į ambicingą projektą – jam vadovaus žinoma restoranų verslo ekspertė
VMG pristato: pirmieji nemokami kulinariniai kursai
6 idėjos madingiausiam iškylos krepšiui + geriausios vietos piknikui
To dar nėra buvę! VMG komanda mėnesiu paankstina Kalėdas
Gamink madingai: TOP VMG patiekalai su lapiniais kopūstais
Alfas Ivanauskas: „Verslą pradėjau jau mokykloje“
Išjudink savo vaizduotę: startuoja VMG eksperimentų ir kūrybos laboratorija!
Vienos lėkštės nepakaks: sultingiausios VMG salotos
„Monte Pacis“ šefas nuo šiol dirbs 5 žvaigždučių viešbutyje (VMG skelbia pirmieji!)
Geriausi „nekalti“ pusryčiai Rygoje
Nusikąsite pirštus: VMG receptai su neatskleistuoju brokoliu
Kur susitinkame vyno? „Vietoje“!