top of page

Piemenų pyragas



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Virimas 20 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės temperatūra 180 °C

Reikia:

  • ~ 600 g bulvių

  • 150 ml grietinėlės arba pieno

  • Druskos

  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 600 g Bolonijos ragu

  • Žaliųjų žirnelių arba konservuotų kukurūzų patiekti


  1. Išvirkite bulves, nupilkite vandenį. Į tą patį puodą įpilkite grietinėlę arba pieną ir užvirinkite. Sugrūskite bulves su pienu arba grietinėle, pasūdykite.

  2. Į kepimo indą sudėkite Bolonijos padažą, išlyginkite, ant viršaus dėkite bulvių košę, išlyginkite šaukštu, užberkite tarkuotu sūriu ir kepkite maždaug 20 minučių.

  3. Patiekite su žaliaisiais žirneliais arba konservuotais kukurūzais.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page