Pica su vištiena ir spanguolėmis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Pica su vištiena ir spanguolėmis



4 asm.

Gaminimas 40 min.

Kepimas 10-12 min.

Orkaitės t-ra 220 °C


Reikia:

  • žiupsnelio šviežių kalendrų

  • druskos, pipirų

Picos viršui:

  • 100 g fermentinio sūrio

  • 2 mocarelos (po 125 g) rutuliukų

  • 8 pievagrybių

  • 4 šaukštų spanguolių

  • 1 keptos vištienos krūtinėlės

  • pipirų

  • šviežių čiobrelių

Tešlai:

Padažui:

1. Padažui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

2. Į šiltą pieną suberkite trečdalį miltų, mieles, cukrų, druską ir gerai išmaišykite.

3. Supilkite aliejų.

4. Berdami likusius miltus užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti šiltoje vietoje apie 30–40 min.

5. Pakilusią picos tešlą padalykite į keturias dalis. Iškočiokite ir aptepkite paruoštu padažu.

6. Ant viršaus berkite tarkuotą fermentinį sūrį, plėšytą mocarelą, spanguoles, smulkintus pievagrybius, smulkintą vištienos krūtinėlę, pagardinkite pipirais ir šviežiais čiobreliais.

7. Picą kepkite 220 °C orkaitėje apie 10–12 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg