Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Margų salotų lėkštė


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 8–10 ridikėlių

  • 200 g karštai rūkytos skumbrės

  • 150 g įvairių salotų lapų

  • Juodųjų sezamų (pabarstyti)

Užpilui:

  • 2–3 šakelių krapų

  • 1 mažos skiltelės česnako

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 1 citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos


  1. Agurkus supjaustykite griežinėliais, ridikėlius – pusiau ir ketvirtadaliais. Paplėšykite skumbrės mėsą.

  2. Užpilui susmulkinkite krapus, česnaką, sumaišykite su aliejumi ir citrinos sultimis, druska.

  3. Lėkštėje sudėliokite salotas, jas pašlakstykite užpilu, pabarstykite sezamais.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg