Pomidorų ir apelsinų uogienė (Receptas)
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pomidorų ir apelsinų uogienė (Receptas)

Kol už lango dar šviečia saulė, perkelti ją norisi ir į mūsų lėkštes. Taigi, trečiasis, pomidorų uogienių ciklą vainikuojantis, receptas – uogienė, akis džiuginanti vasariškai spinduliuojančiais geltonųjų pomidorų ir apelsinų atspalviais.


Valerijos Stonytės nuotr.

Geltonųjų pomidorų ir apelsinų uogienė

  • 2 kg geltonųjų pomidorų

  • 0,5 kg apelsinų

  • 1 stiklinės rudojo cukraus

  • 1 puodelio kinrožės arbatos

  • 3–5 gvazdikėlių

  • 3 šaukštų ryžių acto

  • žiupsnelio druskos

  1. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Nuo apelsinų nulupkite žievelę ir supjaustykite plonais šiaudeliais.

  2. Iš apelsinų minkštimo išimkite sėklas ir taip pat supjaustykite kubeliais.

  3. Sudėkite visus ingredientus į puodą ir virkite apie 1 val. ant žemos temperatūros arba kol uogienė sutirštės.

#VMGkulinarinėstudija #pomidorai #uogienė #pomidoras #uogienės #apelsinas #pomidorųirapelsinųuogienė #geltoniejipomidorai #apelsinai

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg