Kriaušės su šokoladu ir lazdynų riešutais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kriaušės su šokoladu ir lazdynų riešutais




4 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 4 tvirtų, saldžių, bet nesultingų kriaušių

  • 2 šaukštų citrinos sulčių

  • 50 g paskrudintų ir nuvalytų lazdynų riešutų

  • 20 g sviesto

  • 2 šaukštų rudojo cukraus

  • 50 g geros kokybės šokolado

  • 100 ml desertinio vyno


  1. Nuvalykite kriaušes, nupjaukite viršūnėles ir atsargiai pašalinkite sėklalizdį su sėklomis. Pašlakstyti citrinos sultimis.

  2. Riešutus pasmulkinkite, taip pat susmulkinkite šokoladą.

  3. Gautu mišiniu pripildykite kriaušes. Sustatykite jas į formą (jei reikia stabilumo, truputį nupjaukite kriaušės pagrindą), pabarstykite cukrumi, sudėkite į formą sviestą ir supilkite vyną.

  4. Kepkite maždaug 25–30 min., kol kriaušės suminkštės.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg