Krevečių klasika skardoje
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Krevečių klasika skardoje


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 15 min.

Orkaitės t-ra 170 °C


Reikia:

  • 1 skiltelės česnako

  • 2–3 šakelių petražolių

  • 20 g tirpinto sviesto

  • 50 ml baltojo vyno

  • 300 g krevečių

  • 1 raudonosios paprikos

  • 1 kukurūzų burbuolės

  • ½ ananaso

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 citrinos

1. Susmulkinkite česnaką, supjaustykite petražoles, sumaišykite su ištirpintu sviestu ir baltuoju vynu. Krevetes sudėkite į marinatą, išmaišykite ir perdėkite į skardą.

2. Supjaustykite papriką, kukurūzą ir ananasą.

3. Kepimo skardą patepkite tirpintu sviestu. Sudėkite visus ingredientus, pabarstykite druska ir pašlakstykite likusiu nuo krevečių marinatu. Sudėkite pjaustytą citriną.

4. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 15 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg