Korėjietiškos morkų salotos
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Korėjietiškos morkų salotos



4 asm.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • ~700 g morkų

  • 5–6 skiltelių česnako

  • 2 šaukštų prieskonių korėjietiškoms morkoms

  • Žiupsnelio druskos

  • 100 ml aliejaus

  • ½ citrinos sulčių (arba pagal skonį)

1. Sutarkuokite nuvalytas morkas.

2. Sudėkite jas į dubenį, pasūdykite, permaigykite ir palikite pusvalandžiui.

3. Morkas sudėkite kalneliu, česnaką susmulkinkite, sudėkite ant morkų, suberkite prieskonius ir druską.

4. Keptuvėje stipriai užkaitinkite aliejų ir verdantį pilkite tiesiai ant kalnelio viršaus. Palaukite, kol aliejus nutekės į apačią, tuomet viską permaišykite ir palikite šaldytuve ne trumpiau nei 30 min.

5. Galiausiai paskaninkite citrinos sultimis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg