AŠ Ikona vmgonline

Klasikinis humusas


Reikia:

  • 240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukšto „tahini“ pastos

  • ½ šaukštelio maltos kalendros

  • ½ šaukštelio aitriosios paprikos

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos


Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg