Karštos salotos su lašiša
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Karštos salotos su lašiša



2 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 mažo brokolio

  • ½ raudonojo svogūno

  • 200 g besėklių vynuogių

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 300 g lašišos filė be odos

  • Saujelės špinatų lapų

  • 3 skiltelių česnako

  • 1 apelsino sulčių

  • ½ citrinos sulčių

  • 50 ml OBELIŲ rapsų aliejaus

  • 20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • Kelių „sriracha“ padažo lašelių

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

1. Suskirstykite brokolį žiedynais, supjaustykite smulkiai svogūną. Viską užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite pusę minutės, vandenį nupilkite.Vynuoges perpjaukite per pusę, agurką supjaustykite kubeliais.

2. Česnakus supjaustykite labai smulkiai. Sumaišykite kartu apelsinų ir citrinų sultis, OBELIŲ rapsų aliejų, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, „sriracha“ padažą, smulkintus česnakus, druską ir pipirus. Pusę padažo supilkite ant salotų.

3. Lašišą supjaustykite kubeliais. Stipriai įkaitinkite keptuvę ir nukaitę suberkite lašišos kubelius. Intensyviai pamaišykite, leisdami lašišai sušilti. Supilkite likusį padažą ir išmaišykite. Visą keptuvės turinį sukrėskite ant salotų ir išmaišykite. Patiekite puodeliuose.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg