Kalmarų ir midijų sriuba

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kalmarų ir midijų sriuba


    Reikia:

    • 1 didelio raudonojo svogūno

    • 300 g kalmarų

    • 60 g pomidorų pastos

    • 1 šaukšto geltonojo kario

    • 400 g midijų

    • 700 g žuvies sultinio

    • 1 indelio konservuotų bambukų ūglių

    • Druskos, pipirų

    • 1 citrinos

    • Saujelės kapotų svogūnų laiškų

    • Aliejaus (kepti)


    Kubeliais pjaustytą svogūną apkepkite puode, sudėkite kubeliais pjaustytus kalmarus ir apkepkite. Sudėkite pomidorų pastą ir geltonąjį karį. Paskrudinkite apie minutę nuolatos maišydami ir sudėkite midijas.Užpilkite sultiniu ir sudėkite konservuotų bambukų ūglius, paskaninkite druska ir pipirais. Virkite apie 10 min.Patiekite su skrudinta duonele, citrinos riekele ir smulkintais svogūnų laiškais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg