Kalakutienos vyniotiniai su kumpiu ir špinatais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kalakutienos vyniotiniai su kumpiu ir špinatais


    Reikia:

    • 4 kalakutienos filė gabaliukų (po 100 g)

    • 4 riekelių vytinto kumpio

    • 50 g didelių špinatų lapų

    • ½ šaukštelio česnakų granulių

    • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

    • 50 g sviesto

    • 100 ml baltojo vyno

    • Žiupsnelio druskos

    • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų


    • Mėsos gabaliukus lengvai pamuškite, pasūdykite, pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir česnakų granulėmis.

    • Ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po riekelę kumpio, mažą gabaliuką sviesto, po to – špinatų lapus ir susukite suktinuką.

    • Didelėje keptuvėje storu dugnu – tokioje, kurią galima būtų šauti į orkaitę – aliejaus ir sviesto mišinyje (imkite dalį likusio sviesto, ne visą) apkepkite suktinukus iš visų pusių. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 min.

    • Išimkite, į keptuvę supilkite vyną, nugarinkite iki pusės. Dėkite likusį sviestą ir jį ištirpinkite. Suktinukus pašildykite padaže. Patiekite kartu su keptomis bulvėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg