top of page

Šeima negali atsivalgyti: šiltos purios spurgos iš jogurto


Jogurto spurgos, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 200 g graikiško jogurto

  • 2 kupinų šaukštų liofilizuotų aviečių miltelių

  • 2 kiaušinių

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 200 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • Tarkuotos apelsino žievelės

  • Aliejaus (kepti)

  • DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti)

  1. Sumaišykite jogurtą su dalimi liofilizuotų uogų, palikite kelias minutes, kad pabrinktų. Po to įmaišykite kiaušinius ir DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“. Viską sumaišykite.

  2. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, išmaišykite, pabaigoje dar įberkite šiek tiek liofilizuotų uogų miltelių ir tarkuotos apelsino žievelės. Permaišykite, dviem šaukštais formuokite nedideles spurgas ir kepkite jas įkaitintame aliejuje.

  3. Iškepusias spurgas išgriebkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.

  4. Dar šiltas spurgas pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais ir liofilizuotų uogų milteliais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page