Jautienos tartaras su artišokais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Jautienos tartaras su artišokais



    4 asm.

    Gaminimas 5 min.


    Reikia:

    • 250 g jautienos išpjovos

    • 1 šalotinio arba mėlyno svogūno

    • 4 konservuotų artišokų aliejuje

    • 1 šaukštelio kaparėlių

    • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • 4 putpelių kiaušinių (nebūtinai)

    • druskos, pipirų

    1. Smulkiai sukapokite jautieną, svogūną, artišokus ir kaparėlius. Sumaišykite su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Galite įmušti putpelių kiaušinių.

    2. Patiekite su skrudinta juoda duona, įtrinta česnaku.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg