Halumio ir cukinijų iešmeliai su romesco padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Halumio ir cukinijų iešmeliai su romesco padažu



    3-4 asm.

    Gaminimas 45 min.


    Reikia:

    • 200 g halumio sūrio

    • 1 cukinijos

    • Žiupsnelio druskos

    • Žiupsnelio džiovinto raudonėlio

    • Aliejaus (kepti)

    • Romesco padažui:

    • 2 keptų raudonųjų paprikų

    • 100 ml pomidorų savo sultyse

    • 100 g migdolų riekelių

    • 2 skiltelių česnako

    • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

    • 2 šaukštų baltojo vyno acto

    • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • Žiupsnelio druskos

    • Gražgarsčių (patiekti)

    1. Supjaustykite halumį ir cukiniją vienodo dydžio lazdelėmis. Pabarstykite druska, raudonėliu ir pašlakstykite aliejumi. Suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grilio po 4–5 min. iš kiekvienos pusės.

    2. Keptas paprikas nulupkite, sudėkite į trintuvo indą, taip pat sudėkite pomidorus, migdolus, česnaką, aitriąją papriką. Viską sutrinkite. Supilkite actą, alyvuogių aliejų, įberkite druskos.

    3. Cukinijų ir sūrio iešmelius patiekite su romesco pa

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg