Visų taip mėgstamos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Visų taip mėgstamos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais


    Šarūno Jaskutėlio nuotr.


    Reikia:

    • 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos

    • 3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)

    • 2 vidutinio dydžio obuolių

    • 1 banano

    • Žiupsnelio cinamono

    • Kiaušinio plakinio (patepti)

    • 2 šaukštų miltelinio cukraus


    1. Iškočiokite tešlą, kol padvigubės į plotį.

    2. Aptepkite ją kremu.

    3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais, pabarstykite cinamonu.

    4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos.

    5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.

    6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite kiaušinio

    plakiniu ir dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 13–15 min.

    7. Iškepusias bandeles apsijokite milteliniu cukrumi.


    Produktus, kurių reikia bandelėms iškepti, gali įsigyti www.barbora.lt

    Skanaus!

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg