Deginto baklažano užtepėlė su kreminiu sūriu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Deginto baklažano užtepėlė su kreminiu sūriu

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS NAMUOSE ir video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 2 baklažanų

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • 1 smulkintos česnako skiltelės

  • Žiupsnelio šviežios tarkuotos imbiero šaknies

  • Žiupsnelio tarkuotos apelsino žievelės

  • 2–3 šakelių kalendrų

  • 2–3 šakelių petražolių

  • Kitų prieskoninių žolelių (pagal skonį)

  • 50 g PHILADELPHIA kreminio sūrio su žolelėmis

  • 2–3 SANTA MARIA tortilijų „Original“

  • Prieskoninių žolelių (patiekti)

1. Dėkite baklažanus ant grilio ir kepkite, kol jie suminkštės, o odelė apdegs. Nulupkite odelę, o minkštimą suplakite šakute arba susmulkinkite peiliu.

2. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, įdėkite smulkintą česnaką, imbierą ir tarkuotą apelsino žievelę, susmulkinkite prieskonines žoleles. Viską išmaišykite, sudėkite PHILADELPHIA kreminį sūrį su žolelėmis. Išmaišykite.

3. SANTA MARIA tortilijas „Original“ paskrudinkite iš abiejų pusių ant grilio.

4. Deginto baklažano kreminę užtepėlę patiekite su prieskoninėmis žolelėmis ir skrudintomis tortilijomis.



ALFO PATARIMAS:

· Baklažanus galite iškepti ir orkaitėje, bet šiuo atveju nebus dūmo poskonio. 



Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg