Baltojo šokolado ledai su apelsinais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Baltojo šokolado ledai su apelsinais


    Reikia:

    • 450 ml grietinėlės

    • 200 g sutirštinto pieno

    • 100 g baltojo šokolado Apelsinų džemas*

    • 1 šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

    • *Džemą rinkitės tokį, kuriame būtų daugiau žievelių


    1.Ledus šaldykite negiliame inde. Prieš gamindami ledus jį įdėkite į šaldiklį.

    2. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir atvėsinkite.

    3. Į plaktuvo indą supilkite grietinėlę, išplakite iki minkštų putų, supilkite kondensuotą pieną ir ištirpintą šokoladą. Paplakite, kad viskas gerai išsimaišytų, pabaigoje sudėkite 1–2 šaukštus džemo ir suberkite žieveles. Dar kartą viską permaišykite.

    4. Supilkite masę į indą, šaldykite 5–6 val.

    5. Galite patiekti su apelsinų džemu arba išvirkite apelsinų griežinėlių: tiesiog supjaustykite plonai apelsiną, užberkite kelis šaukštus cukraus, palikite pusvalandžiui, o po to kaitinkite, nustatę mažą kaitrą, apie pusvalandį – kol žievelės taps permatomos.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg