Balandėliai su grybais ir bolivinėmis balandomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Balandėliai su grybais ir bolivinėmis balandomis



    4 asm.

    Gaminimas 55 min.


    Reikia:

    • 8 paruoštų baltagūžių* kopūstų lapų

    • 200 ml per naktį mirkytų bolivinių balandų

    • 200 ml per naktį mirkytų nekepintų grikių

    • 6 šviežių arba šaldytų baravykų (galite naudoti ir ruduosius pievagrybius)

    • 1 saulėje džiovinto pomidoro

    • 2 svogūnų

    • 1 šaukštelio rudojo cukraus

    • 1 skiltelės česnako

    • 2 šaukštų aliejaus

    • 1 šaukšto Provanso žolelių

    • Žiupsnelio druskos

    • 300 ml daržovių sultinio

    1. Supjaustykite svogūnus plonomis riekelėmis, sumaišykite su cukrumi ir kepkite aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėkite į svogūnus plonomis riekelėmis supjaustytus grybus ir pakepkite juos, kol lengvai apskrus.

    2. Pomidoro puselę sutrinkite grūstuvėje kartu su česnako skiltele, sukrėskite į grybus, viską permaišykite ir pakepinkite.

    3. Kruopas sumaišykite su grybais ir svogūnais, įberkite Provanso žolelių, druskos. Sumaišykite, dėkite šio įdaro į kopūstų lapus ir suvyniokite balandėlius.

    4. Sudėkite balandėlius į aliejumi pateptą kepimo indą, supilkite sultinį ir troškinkite orkaitėje 20–25 min.

    *Taip pat galite naudoti ir raugintų kopūstų lapus.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg