AŠ Ikona vmgonline

Baklažanų vyniotiniai



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 15 min.


Reikia:

  • 2–3 nestori, bet ilgesni baklažanai

  • Druskos

  • Aliejaus kepti 150 g labnech (psl. ) 50 g graikinių riešutų

  • 1 skiltelė česnako 2 šaukštai smulkiai kapotų krapų Druskos


  1. Baklažanus galite nulupti, tada jie lengviau vyniosis, bet su odele vyniotinių skonis pikantiškesnis. Baklažanus supjaustykite ilgomis riekelėmis, pabarstykite druska ir palikite, kad išsiskirtų skystis.

  2. Po to sausai nušluostykite popieriniais rankšluosčiais ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos. Išimkite ant rankšluosčių, palikite, kad nuvarvėtų aliejus ir baklažanai atauštų.

  3. Riešutus susmulkinkite, taip pat susmulkinkite ir česnaką, viską sumaišykite su labnech. Pasūdykite. Jei pageidaujate, galite įdėti smulkintų krapų.

  4. Labnech mase tepkite baklažanų juosteles ir suvyniokite vyniotinius.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg