Apverstas rabarbarų ir varškės pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Apverstas rabarbarų ir varškės pyragas


    Reikia:

    • 500 g rabarbarų

    • 2 šaukštų cukraus

    • 1 šaukšto miltų

    • 130 g cukraus

    • 400 g varškės

    • 60 g minkšto sviesto

    • 1 kiaušinio

    • 100 ml pieno

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • žiupsnelio druskos

    • 1 šaukštelio vanilinio cukraus


    1. Rabarbarus supjaustykite kubeliais, įberkite šaukštą miltų, cukrų ir išmaišykite.

    2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite rabarbarų mišinį, sviesto gabalėlius ir 4–6 min. kepkite iki 180℃ įkaitintoje orkaitėje.

    3. Tešlai iki purios masės ištrinkite minkštą sviestą su cukrumi.

    4. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir vaniliniu cukrumi.

    5. Į miltus įdėkite varškę, viską gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase ir supilkite ant rabarbarų. Kepkite dar 30–40 min.

    6. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apverskite uždėję lėkštę.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg