Šokoladinis biskvitas su lazdynų riešutais ir burokėliais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Šokoladinis biskvitas su lazdynų riešutais ir burokėliais



Gaminimas 15 min.

Kepimas 40-45 min.

Orkaitės t-ra 175 °C


Reikia:

  • 4 kiaušinių

  • 80 g juodojo šokolado

  • 80 g kepintų smulkintų lazdynų riešutų

  • 100 g miltų

  • 3 šaukštų kakavos miltelių

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 150 g virtų burokėlių

  • 150 g DAN SUKKER drėgnojo cukraus „Farinas“

  • 150 g sviesto

1. Ištirpinkite sviestą ir smulkintą šokoladą. Atvėsinkite. Supilkite cukrų, kiaušinių trynius ir gerai išsukite.

2. Suberkite persijotą kakavą, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

3. Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai supilkite į masę kartu su smulkiai tarkuotais burokėliais.

4. Tešlą supilkite į torto formą ir dėkite į iki 175 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40–45 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg