Gaivinantis nealkoholinio vyno punšas-arbata (Receptas)

Atnaujinta: 2023 m. kovo 24 d.

Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Kinrožių arbatos ir apelsinų punšas


2 asm.

Nealkoholoniam punšui pagaminti reikia:

  • 1 saujos ledukų

  • 2 šaukštelių DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 250 ml HAPPY DAY kokosų ir ananasų sulčių

  • 250 ml VORUTA nealkoholinio vyno

1. Į stiklinę dėkite ledukų, pilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, HAPPY DAY kokosų ir

ananasų sulčių, VORUTA nealkoholinio vyno. Viską išmaišykite.

PATARIMAI

1. Galite papuošti šviežiomis uogomis.

2. Jei norite šerbeto, galite gėrimą sutrinti su ledukais ir paruošti šerbeto tipo gėrimą.


Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.


Skanaus.

.