Paieškos rezultatai
Rastas 2381 elementas su „sultinga krutinele“
- Ananasų sulčių kokteilis (Receptas)
Gaivus sulčių kokteilis suteiks jėgų, žvalumo ir vitaminų. Ananasų sulčių kokteiliui pagaminti reikia: 1 ananaso 1 saujos mėtų 2 žaliųjų citrinų 2 saujų ledukų Tada vaisių supjaustykite nedideliais gabaliukais ir išspauskite sultis su ZYLE lėtaeige sulčiaspaude Žaliąsias citrinas perpjaukite pusiau, išspauskite sultis ir jose šiek tiek pagrūskite mėtų lapelius ananasų sulčių ir likusią stiklinės dalį užpildykite citrinų limonadu.
- Braškių ir morkų sulčių kokteilis (Receptas)
Jau kurį laiką planuojate dieną pradėti šviežiai spaustomis sultimis ar sveikuolišku kokteiliu? Labai palaikome mintį ir kviečiame išbandyti ne tik tobulą sulčių kokteilio receptą, bet ir nepamainomą ZYLE lėtaeige sulčiaspaude išspauskite sultis iš morkų, braškių ir aitriosios paprikos.
- Mangų ir špinatų sulčių kokteilis (Receptas)
ypač lengva turint lėtaeigę Zyle sulčiaspaudę: akimirksniu išsispausite šviežutėlių mangų ir špinatų sulčių Sulčių kokteiliui pagaminti reikia: 100 g špinatų 1 mango 1 šaukštelio ispaninio šalavijo sėklų 1. Sultis supilkite į stiklinę, pamaišykite ir ant viršaus užberkite ispaninio šalavijo sėklų.
- Granatų sulčių kokteilis (Receptas)
Gaivus, tonizuojantis granatų sulčių kokteilis tiks įvairioms progoms. Granatų sulčių kokteiliui paruošti reikia: 100 ml VORUTA nealkoholinio baltojo vaisių ir (ar) uogų vyno 100 ml HAPPY DAY granatų sulčių 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo 6–7 lašelių biterio „Angostura Į plaktuvą pilkite VORUTA nealkoholinio baltojo vaisių ir (ar) uogų vyno, HAPPY DAY granatų sulčių, DANSUKKER
- Sultingas veidrodinis ančiukas su mangais (Receptas)
Sultingam veidrodiniam ančiukui iškepti reikia: 2 šaukštų baltojo vyno acto 2 šaukštelių maltos kalendros
- Minkšti ir sultingi šonkauliai su ananasais
Jeigu ieškote recepto, kurio dėka šonkauliai iškeptų taip, kad mėsa būtų sultinga, minkšta ir tiesiog Sudėtingumo lygis: vidutiniškas Minkštiems ir sultingiems šonkauliams pagaminti reikia: 1 eilutės kiaulienos smulkiau, kad jie priglustų prie šonkaulių. - Šonkaulius gerai įvyniokite į foliją, nes kitaip išsilies jų sultys
- Sultingas omletas-pica su šviežia lašiša (Receptas)
Sultingas, sotus omletas su charakteriu. Prieš valgydami apšlakstykite citrinos sultimis. Skanaus! Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?
- Gazuotas obuolių sulčių gėrimas (Receptas)
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia 2 stiklinėms Gazuotam obuolių sulčių gėrimui pagaminti reikia : 200 ml sulčių 200 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (gazuoto) 1. Sumaišykite atšaldytas sultis su natūraliu mineraliniu vandeniu. 2. ALFO PATARIMAI: · Naudokite skaidrias obuolių sultis. · Naudokite patį skaniausią mineralinį vandenį
- Sultingas VIŠČIUKAS su ryžiais ir OBUOLIAIS (Receptas)
Kaip iškepti labai sultingą ir burnoje tiesiog tirpstantį viščiuką, kuris patiktų visai šeimai ir tiktų JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI: Alfo triukai ir patarimai, kaip iškepti tobulą viščiuką Sultingam viščiukui Viščiuką išimkite iš orkaitės ir apliekite skardoje esančiomis sultimis. 8. Į keptuvę su ryžiais dėkite dalį apkepusių obuolių ir pilkite šiek tiek kepimo metu susidariusių sulčių Į lėkštę dėkite ryžius ir vištieną, nepamirškite aplieti gardžiomis, ir aromatingomis sultimis.
- Sultingas MĖSAINIS su traškiu padažu (Receptas)
Naminis sultingas mėsainis su traškiu padažu yra įkvepiantis pasirinkimas ir pietums, ir vakarienei, Sultingam mėsainiui su traškiu padažu pagaminti reikia: 2 šaukštų DAUMANTŲ WOWMAMA padažo su rūkyta paprika
- Višta su apelsinų sultimis ir sezamų sėklomis
Reikia: 1 viščiuko (1,2–1,4 kg) Marinatui: 1 apelsino sulčių 2 šaukštelių garstyčių 2 šaukštelių medaus
- Žymieji sultingi Alfo makaronai (Receptas)
Gaminant makaronų patiekalus labai svarbu virti makaronus tiek, kiek nurodyta ant pakuotės, o mėsą, jeigu padažas su mėsa, būtina palaikyti kambario temperatūroje. Šis Alfo receptas nesudėtingas, o pats patiekalas yra ypatingai gardus. Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia 2 asm. Makaronų patiekalui paruošti reikia: 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“ 2–3 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus 1 šaukšto ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto 3–4 KOTANYI laurų lapų 200–300 g juodųjų makaronų 2–3 česnako skiltelių 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo 410 g KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus pomidorų padažo „Marinara“ Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės 20 g DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio Žiupsnelio KOTANYI druskos Keleto baziliko lapelių ir valgomų žiedlapių (papuošimui) 1. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ nusausinkite rankšluosčiu. Į ZYLE keptuvę pilkite BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus, įkaitinkite ir dėkite kepti mėsą apie 2–3 min. kiekvienai pusei. Išjungus ugnį, dar šiek tiek palaikykite keptuvėje, berkite KOTANYI druskos ir pipirų, dėkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto, apverskite, vėl papipirinkite ir pasūdykite. Išėmus iš keptuvės leiskite didkepsniui pailsėti. 2. Į puodą pilkite vandens, šlakelį aliejaus, berkite KOTANYI laurų lapų, išmaišykite ir kaitinkite. Užvirus sudėkite makaronus ir virkite apie 9 min., kaip nurodyta ant pakuotės 3. Česnako skilteles susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Pilkite KIKKOMAN sojų padažo, KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus pomidorų padažo „Marinara“, išmaišykite ir pakaitinkite. Berkite pipirų. 4. Išvirusius makaronus nupilkite ir dėkite į paruoštą padažą, viską išmaišykite. 5. Jautieną supjaustykite plonais gabalėliais. 6. Į lėkštę dėkite makaronus, mėsos gabaliukus, papuoškite baziliko lapeliais, valgomais žiedlapiais, patarkuokite citrinos žievelės ir DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio. PATARIMAI 1. Juoduosius makaronus galite keisti savo mėgstamais. 2. Didkepsnį galite kepti taip, kaip mėgstate: rare, medium, well done. Gardžių atradimų. #BASSO #SŪRISDŽIUGAS