Žuvienė su lašiša ir kokosų pienu (Receptas)

Patiekalas, kuris tinka visoms progoms, o taip pat ir šventiniams pietums – tai prabangiai kvepianti ir turtingo skonio žuvienė su lašiša ir kokosų pienu.

žuvienė su lašiša ir kokosų pienu, receptas
VMG nuotr.

Žuvienei su kokosų pienu pagaminti reikia:

  • 1 morkos

  • ½ paprikos

  • 1 svogūno

  • ½ cukinijos

  • 1 skiltelės česnako

  • ½ aitriosios paprikos

  • 2 šaukštų PRESSED PURITY makadamijų aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 500 ml kokosų pieno

  • 300 ml žuvies sultinio

  • 2 lašišos filė

  • 3 svogūnų laiškų

  • 1 šakelės kalendros

  • 1 skiltelės žaliosios citrinos

  1. Morką, papriką, svogūną ir cukiniją supjaustykite kubeliais, česnaką – plonais griežinėliais, aitriąją papriką – įstrižais griežinėliais.

  2. Į ZYLE puodą su įkaitintu PRESSED PURITY makadamijų aliejumi sudėkite pjaustytus svogūnus, morkas, paprikas, česnaką ir cukiniją. Įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, sumaltų su ZYLE automatiniu pipirų malūnėliu. Išmaišykite. Tada į puodą supilkite kokosų pieną ir sultinį, dėkite lašišą. Užberkite dar druskos ir juodųjų pipirų, sudėkite svogūnų laiškus. Puodą uždenkite dangčiu.

  3. Lašišai išvirus, žuvienę patiekite su šakele petražolių ir žaliosios citrinos skiltele.

Video receptas: