Patiekalas, kuris tinka visoms progoms, o taip pat ir šventiniams pietums – tai prabangiai kvepianti ir turtingo skonio žuvienė su lašiša ir kokosų pienu.

Žuvienei su kokosų pienu pagaminti reikia:
1 morkos
½ paprikos
1 svogūno
½ cukinijos
1 skiltelės česnako
½ aitriosios paprikos
2 šaukštų PRESSED PURITY makadamijų aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
500 ml kokosų pieno
300 ml žuvies sultinio
2 lašišos filė
3 svogūnų laiškų
1 šakelės kalendros
1 skiltelės žaliosios citrinos
Morką, papriką, svogūną ir cukiniją supjaustykite kubeliais, česnaką – plonais griežinėliais, aitriąją papriką – įstrižais griežinėliais.
Į ZYLE puodą su įkaitintu PRESSED PURITY makadamijų aliejumi sudėkite pjaustytus svogūnus, morkas, paprikas, česnaką ir cukiniją. Įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, sumaltų su ZYLE automatiniu pipirų malūnėliu. Išmaišykite. Tada į puodą supilkite kokosų pieną ir sultinį, dėkite lašišą. Užberkite dar druskos ir juodųjų pipirų, sudėkite svogūnų laiškus. Puodą uždenkite dangčiu.
Lašišai išvirus, žuvienę patiekite su šakele petražolių ir žaliosios citrinos skiltele.
Video receptas: