Bulvės, salierų gumbai, morkos, topinambai. Iš šių daržovių galima pasigaminti skaniausių patiekalų. O ką darote su nuskustomis jų luobelėmis?
Virtuvės šefas Bernardas Anužis kviečia jas ne išmesti, o pasigaminti itin gurmanišką pagardą. Sunaudokite visą produktą skaniai ir išradingai.
Nuskustas švarias luobeles tiesiog pagruzdinkite gerai įkaitintame aliejuje, tada sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad šie sugertų riebalų perteklių. Paskrudinti lupenas galima ir orkaitėje, tik svarbu jų nesudeginti, tik vos vos paskrudinti.
Taip paruoštas įvairių daržovių lupenas sumalkite ir gardinkite jomis bulvių košę ar lyg pabarstukais pabarstykite bet kurį kitą patiekalą. Suteikia labai apetitą keliančio skonio!
Skanaus!
Comments