
2 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
40 g baltojo šokolado
150 g kreminio tepamojo sūrio
50 ml pieno
60 ml grietinėlės
20 g zefyrinių saldainių FINI
150 g šaldytų aviečių
1 šaukštelis miltelinio cukraus
1. Zefyrinius saldainius su pienu ištirpinkite vandens vonelėje. Atskirai ištirpinkite šokoladą.
2. Tepamąjį sūrį sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir zefyriniais saldainiais FINI.
3. Išplakite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite su sūrelio mase.
4. Avietes pertrinkite per sietelį, sumaišykite su milteliniu cukrumi.
5. Kremu pripildykite taures, užpilkite padažo ir lengvai permaišykite. Stingdykite šaldytuve apie 3–4 val.