Žiūrint į makaronų su grybų padažu nuotrauką, net ir nealkanam sukyla apetitas. Šis Alfo pasiūlytas receptas be mėsos, tinka vegetarams ir labai sotus, kvapnus, šildantis, užburiantis, trumpai tariant, neatsivalgomas. Pagaminsite greitai, pavyks iš pirmo karto.
JUMS TAIP TURĖTŲ PATIKTI
2 asm.
Makaronams su grybų padažu paruošti reikia:
1 Portobello grybo (tinka kreivabūdės, šitakiai ar pievagrybiai)
½ vidutinio svogūno
2 česnako skiltelių
1 šaukšto NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“
20–30 g džiovintų mėgstamų grybų
250 g vamzdelių tipo makaronų
Žiupsnelio KOTANYI pipirų mišinio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
1 šaukštelio ESTRELLA kremiško riešutų sviesto su riešutų gabaliukais
200 g NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio
1 saujos DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picoms
1. Portobello grybą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, svogūną – smulkiais kubeliais, česnaką
susmulkinkite.
2. Į ZYLE keptuvę dėkite NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“, berkite svogūną ir
apkepinkite ant nedidelės ugnies.
3. Džiovintus grybus pamirkykite, tada pavirkite apie 5 min. Išimkite iš vandens, nusausinkite ir
susmulkinkite.
4. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
5. Į keptuvę su svogūnais suberkite susmulkintus džiovintus grybus. Pakepinkite. Prieš baigiant
kepti, suberkite česnaką, viską išmaišykite. Berkite KOTANYI pipirų mišinio ir druskos,
KOTANYI maltos kalendros, dėkite ESTRELLA riešutų sviesto su riešutų gabaliukais, pilkite
NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio. Viską išmaišykite ir kelias minutes patroškinkite.
6. Išvirtus makaronus dėkite į keptuvę su padažu, berkite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picoms. Išmaišykite ir pakaitinkite, kad ištirptų sūris.
7. Dėkite į lėkštę ir patiekite.
PATARIMAI
1. Jei rinksitės spagečius vietoj vamzdelių tipo makaronų, grybus pjaustykite smulkiau.
2. Makaronus galite paskaninti ir NATURLI sojų kukuliukais.
Skanaus
Комментарии