Labai greitai ir lengvai pagaminama gardi burokėlių sriuba – tikras išsigelbėjimas, kai reikia čia ir dabar pamaitinti alkanus.
Video receptą žiūrėkite čia
1–2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Ypač greitai burokėlių sriubai pagaminti reikia:
1 saujos šitakių
1 svogūno laiško
1–2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
480 g KĖDAINIŲ KONSERVAI barščių su baravykais
2–3 šaukštų grietinės
50 g minkšto ožkų sūrio
1 saujelės bazilikų lapelių
1. Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūno laiško baltąją dalį ir česnaką
smulkiai sukapokite.
2. Įkaitintoje keptuvėje viską apkepkite apie 2–3 min., kol suminkštės ir pagardinkite
KOTANYI ketverių pipirų mišiniu.
3. Iškeptus grybus išimkite iš keptuvės ir supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI barščius
su baravykais.
4. Užvirkite ir perpilkite į ZYLE kokteilinę, įdėkite grietinės, viską sutrinkite iki
vientisos masės.
5. Sriubą supilkite į lėkštę, pagardinkite keptais grybais, ožkų sūriu ir bazilikų lapeliais.
6. Berkite žiupsnelį grūstų pipirų.
Skanaus.
Commentaires