top of page

Ypatingai greita burokėlių sriuba (Receptas)

Labai greitai ir lengvai pagaminama gardi burokėlių sriuba – tikras išsigelbėjimas, kai reikia čia ir dabar pamaitinti alkanus.


greita burokėlių sriuba su grybais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


1–2 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.


Ypač greitai burokėlių sriubai pagaminti reikia:

  • 1 saujos šitakių

  • 1 svogūno laiško

  • 1–2 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

  • 480 g KĖDAINIŲ KONSERVAI barščių su baravykais

  • 2–3 šaukštų grietinės

  • 50 g minkšto ožkų sūrio

  • 1 saujelės bazilikų lapelių

1. Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūno laiško baltąją dalį ir česnaką

smulkiai sukapokite.

2. Įkaitintoje keptuvėje viską apkepkite apie 2–3 min., kol suminkštės ir pagardinkite

KOTANYI ketverių pipirų mišiniu.

3. Iškeptus grybus išimkite iš keptuvės ir supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI barščius

su baravykais.

4. Užvirkite ir perpilkite į ZYLE kokteilinę, įdėkite grietinės, viską sutrinkite iki

vientisos masės.

5. Sriubą supilkite į lėkštę, pagardinkite keptais grybais, ožkų sūriu ir bazilikų lapeliais.

6. Berkite žiupsnelį grūstų pipirų.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page