Yra patiekalų, kurių labai norisi iki soties prisilepinus šventinėmis įmantrybėmis. Kai taip nutinka, gelbsti paprasti, geri receptai. Pavyzdžiui, burokėlių sriuba.

Burokėlių sriubai reikia:
1,5 l vištienos arba daržovių sultinio
1 pakelio KITCHEN ME antienos kulšelių su prieskoniais
4 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“
200 g SPILVA marinuotų burokėlių
2 morkų
Nedidelio gabaliuko saliero gumbo
1 didelio svogūno
3–4 skiltelių česnako
malto cinamono
juodųjų pipirų
akmens druskos
Juodos duonos, grietinės ir petražolių patiekti
KITCHEN ME antienos kulšeles su prieskoniais iškepkite, kaip nurodyta ant pakelio. Išimkite, sudėkite kulšeles į puodą. Likusias sultis supilkite į keptuvę.
Sultiniu užpilkite kulšeles ir virkite mažoje kaitroje.
Morkas, svogūnus, salierą ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Pabarstykite maltu cinamonu, juodaisiais pipirais ir akmens druska. Sudėkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Originalus“ ir troškinkite 4–5 min.
Į sriubą sudėkite SPILVA marinuotus burokėlius ir virkite toliau. Kai daržovės pasitroškins, sužerkite jas į puodą su sriuba ir virkite dar 10–15 min. Prieš patiekdami suberkite smulkintą česnaką ir petražoles.
Patiekite sriubą su juoda duona ir grietine. Gausiai užberkite juodųjų pipirų.
Skanaus!