top of page

Šios burokėlių sriubos šeima prašys nuolatos


Burokėlių sriuba, Alfas Ivanauskas, sriuba su paukštienaa
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Video receptą rasite ČIA


Burokėlių sriubai išvirti reikia:

  • 3 virtų AUGA burokėlių

  • 1 svogūno

  • 1 morkos

  • 3–4 rudųjų pievagrybių

  • 250 g KITCHEN ME tradicinių antienos filė pjausnių

  • Alyvuogių aliejaus kepimui

  • 3 skiltelių česnako

  • 125 g kreminio sūrio „Philadelphia“ su žolelėmis

  • 1 apelsino

  • 500 ml sultinio

  • Petražolių patiekti

  • SANTA MARIA lauro lapų

  • SANTA MARIA maltos kalendros

  • SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos

  • SANTA MARIA česnako granulių

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • Duonos patiekti

1. Svogūnus, morkas, česnakus, pievagrybius susmulkinkite.

2. Į puodą įpilkite aliejaus, suberkite svogūnus ir morkas, apkepkite ir suberkite pievagrybius. Viską kepkite tol, kol grybai iškeps.

3. Sudėkite česnakus, suberkite SANTA MARIA prieskonius, apkepkite.

4. Pasmulkinkite burokėlius, sudėkite juos į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite 10–12 min. Pabaigoje įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, įspauskite apelsino sulčių, pagardinkite apelsino žievele, įdėkite kreminio sūrio „Philadelphia“ su žolelėmis, užvirinkite ir viską sutrinkite.

5. KITCHEN ME tradicinius antienos filė pjausnius keptuvėje, patiekite sriubą su supjaustyta antiena ir paskrudinta duona.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page