Vištiena ir uogos: derinys, apie kurį nepagalvotumėte, bet paragavę nebepamiršite (receptas)
- 2018-11-12
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2020-03-13

Netikite, kad tobulam skoniui sukurti užtenka vos trijų ingredientų? Pasigaminkite šias vištienos blauzdeles ir įsitikinsite – mėlynių ir terijakio marinatas suteiks mėsai skonį, kurio negalėsite pamiršti. Norite išmėginti daugiau receptų, kuriems pakanka vos kelių ingredientų? Siūlome išskirtinį užkandį su halumio sūriu ir į fantastiškus bulvių virtinukus, pagardintus sūdyta lašiša ir varškės kremu.
Vištienos blauzdelės mėlynių ir terijakio marinate
Jums reikės:
8 vištienos blauzdelių
100 g šaldytų mėlynių
70 g terijakio padažo
druskos, pipirų, cukraus
šlakelio aliejaus
Sumaišykite mėlynes ir terijakio padažą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais, įpilkite aliejaus.
Pamarinuokite vištieną marinate 1 val. ir kepkite iki 140 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. su visu marinatu.
Pagardinkite mėgstamais žalumynais ir patiekite.