top of page

Verslo pietūs: „St. Valentino“, „La Storia“, „Soul & Pepper“

Šios savaitės verslo pietūs žiemiškai sotūs, tačiau su pavasariškais akcentais. Siūlome du restoranus, kuriuose galbūt atrasite šį tą naujo.

„St. Valentino“, Trakų g. 18/Vilniaus g. 47, Vilnius Stalo vanduo nemokamas. Virtuvės šefė – Jurgita Laužikaitė.

Brusketos su pomidorais, „buffalo“ mocarela ir ančiuviais. Kaina – 5 Eur.

_MG_0006 (1)

Linos Jakubauskaitės nuotr.


„Raviolli“ su rikota, špinatais ir šalavijų padažu. Kaina – 9 Eur.

_MG_0018

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Antienos krūtinėlė su sezamų padažu ir kriauše, virta vyne ir rome. Kaina – 15,90 Eur.

_MG_0032

Linos Jakubauskaitės nuotr.


„La Storia“, Savičiaus g. 6, Vilnius

Stalo vanduo su mėtomis ir citrina yra nemokamas. Virtuvės šefas – Arūnas Jonaitis.

Trinta porų ir bulvių sriuba. Kaina – 2 Eur.

_MG_0048

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Svieste kepti bulviniai švilpikai „gnocchi“ su šalavijais. Kaina – 3 Eur.

_MG_0055

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Kiaulienos išpjova su polenta ir pievagrybiais. Kaina – 5 Eur.

_MG_0087

Linos Jakubauskaitės nuotr.


„Soul & Pepper“, Gedimino pr. 9, Vilnius

1 litras stalo vandens kainuoja 50 ct. Virtuvės šefas Gediminas Albrichtas.

Traški brusketa su tunu, kaparėliais, naminiu majonezu ir raudonuoju svogūnu. Kaina 3,6 Eur.

IMG__1 copy

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Vištienos filė suktinukas su itališko kumpio Prosciutto Crudo traškučiu ir salierų tyre. 5 Eur.

IMG__16 copy

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Šokoladinis pyragėlis ant trapaus paplotėlio. 2 Eur.

IMG__28 copy

Linos Jakubauskaitės nuotr.


Naujausi įrašai

bottom of page