Šios savaitės verslo pietūs žiemiškai sotūs, tačiau su pavasariškais akcentais. Siūlome du restoranus, kuriuose galbūt atrasite šį tą naujo.
„St. Valentino“, Trakų g. 18/Vilniaus g. 47, Vilnius Stalo vanduo nemokamas. Virtuvės šefė – Jurgita Laužikaitė.
Brusketos su pomidorais, „buffalo“ mocarela ir ančiuviais. Kaina – 5 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
„Raviolli“ su rikota, špinatais ir šalavijų padažu. Kaina – 9 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
Antienos krūtinėlė su sezamų padažu ir kriauše, virta vyne ir rome. Kaina – 15,90 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
„La Storia“, Savičiaus g. 6, Vilnius
Stalo vanduo su mėtomis ir citrina yra nemokamas. Virtuvės šefas – Arūnas Jonaitis.
Trinta porų ir bulvių sriuba. Kaina – 2 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
Svieste kepti bulviniai švilpikai „gnocchi“ su šalavijais. Kaina – 3 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
Kiaulienos išpjova su polenta ir pievagrybiais. Kaina – 5 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
„Soul & Pepper“, Gedimino pr. 9, Vilnius
1 litras stalo vandens kainuoja 50 ct. Virtuvės šefas Gediminas Albrichtas.
Traški brusketa su tunu, kaparėliais, naminiu majonezu ir raudonuoju svogūnu. Kaina 3,6 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
Vištienos filė suktinukas su itališko kumpio Prosciutto Crudo traškučiu ir salierų tyre. 5 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.
Šokoladinis pyragėlis ant trapaus paplotėlio. 2 Eur.
Linos Jakubauskaitės nuotr.