top of page

„Verdu ir kepu“ pavasaris – dar žalesnis, sveikesnis ir nuoširdžiai traškantis ridikėliais!


Verdu ir kepu, 22
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Tviskantis pavasariu, spalvingas bei valiūkiškas naujasis „Verdu ir kepu“ numeris pradžiugins savo skaitytojus naujais receptais, naujomis pažintimis ir sena gera draugyste. VMG komanda kvies prie savo Velykų stalo, valgysime ir gaminsime tvariai bei skaniai, nukeliausime į saulėtąją ir gardžiąją Kataloniją kartu su menininke Danguole Pečiukonyte-Juan Font, su sporto ir mitybos treneriu Deimantu Vaitkevičiumi išsiaiškinsime, kad nesveiko maisto nebūna, o gydytoja-dietologė Evelina Cikanavičiūtė papasakos apie įprastai išmetamų produktų maistinę vertę. Jaunoji maisto entuziastė Estela nustebins visus tobulais patiekalais Motinos ir Tėvo dienai, o jauniausias Lietuvos šefas Rokas kvies prisijungti prie salotadienio. Malsime maltinius tokius, kaip pas mamą, ir kitokius, bet ne mažiau skanesnius. Primarginote per daug kiaušinių? Ne bėda! Mūsų siūlomi patiekalai iš kiaušinių – tokie gardūs, kad pagaminti jiems virsite kiaušinius net specialiai. Ir kaip visuomet – skaniausi desertai, pyragai ir tortai tik jums!

„Verdu ir kepu“ pavasaris – dar žalesnis, sveikesnis ir nuoširdžiai traškantis ridikėliais!


Įsigyti naują numerį galima ČIA


Pavartykite pirmieji šviežumu traškantį numerį:






Naujausi įrašai

bottom of page