Kai norisi pailsėti nuo mėsos, pasigaminkite nepakartojamo skonio daržovių apkepėles, kurios gali būti puikus pietų ar vakarienės patiekalas.
Vegetariškiems pyragaičiams pagaminti reikia:
2 morkų
1 nedidelio brokolio
2 skiltelių česnako
2 svogūnų
2 pomidorų
100 g konservuotų kukurūzų
70 g SPILVA konservuotų paprikų
3 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus
2 rozmarino šakelių
3 čiobrelio šakelių
1 kubelio NATUR COMPAGNIE daržovių sultinio
1 šaukšto pomidorų pastos
325 g NATURLI sojų faršo
½ l TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
4 šaukštų WOWMAMA majonezo padažo „Garlic“
1 žaliosios citrinos
KOTANYI druskos
KOTANYI juodųjų pipirų
Tešlai:
110 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
1 kiaušinio
230 g miltų
1 šaukštelio druskos
Arbatai:
1 puodelio karšto vandens
1 pakelio GREENFIELD juodosios arbatos
1 lauro lapo
DANSUKKER cukraus sirupo
Keleto KOTANYI kalendros sėklų
¼ citrinos sulčių
Morkas, brokolius, česnakus, svogūnus, pomidorus ir SPILVA konservuotas paprikas supjaustykite kubeliais.
Įkaitintoje keptuvėje su BORGES alyvuogių aliejumi kepkite daržoves apie 3–5 minutes, sudėkite čiobrelius ir rozmarinus.
NATUR COMPAGNIE daržovių sultinį sumaišykite su pomidorų pasta.
Į ZYLE keptuvę su daržovėmis sudėkite NATURLI sojų faršą, pomidorų pastos ir sultinio mišinį, pilkite stiklinę TICHĖ natūralaus mineralinio vandens, įberkite KOTANYI druskos, pipirų ir viską gerai išmaišius troškinkite dar 2–3 minutes.
Tešlos ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės, gautą tešlą uždenkite ir palaikykite šaldytuve 1 valandą.
Tešlą iškočiokite ir išspauskite šiek tiek didesnės formos tešlos gabalėlius nei indeliai kuriuose bus kepama.
Į indelius sudėkite daržovių ir sojų faršo troškinį, uždėkite WOWMAMA majonezinio padažo „Garlic“. Indelių viršų uždenkite tešla ir peiliu įpjaukite keletą skylučių, kad būtų kaip drėgmei garuoti kepant.
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20–25 min., kol paskrus.
Arbatai paruošti sudėkite visus ingredientus, kartu su KOTANYI kalendrų sėklomis, į užvirusį vandenį. Po keturių minučių išimkite GREENFIELD juodosios arbatos pakelį, pasaldinkite DANSUKKER cukraus sirupu arba medumi.
Skanaus!
Comments