Kai norisi pailsėti nuo mėsos, pasigaminkite nepakartojamo skonio daržovių apkepėles, kurios gali būti puikus pietų ar vakarienės patiekalas.

Vegetariškiems pyragaičiams pagaminti reikia:
2 morkų
1 nedidelio brokolio
2 skiltelių česnako
2 svogūnų
2 pomidorų
100 g konservuotų kukurūzų
70 g SPILVA konservuotų paprikų
3 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus
2 rozmarino šakelių
3 čiobrelio šakelių
1 kubelio NATUR COMPAGNIE daržovių sultinio
1 šaukšto pomidorų pastos
325 g NATURLI sojų faršo
½ l TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
4 šaukštų WOWMAMA majonezo padažo „Garlic“
1 žaliosios citrinos
KOTANYI druskos
KOTANYI juodųjų pipirų
Tešlai:
110 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
1 kiaušinio
230 g miltų
1 šaukštelio druskos
Arbatai:
1 puodelio karšto vandens
1 pakelio GREENFIELD juodosios arbatos
1 lauro lapo
DANSUKKER cukraus sirupo
Keleto KOTANYI kalendros sėklų
¼ citrinos sulčių