Archajiškų daržovių pyragaičių receptas (kepti puodeliuose)

Kai norisi pailsėti nuo mėsos, pasigaminkite nepakartojamo skonio daržovių apkepėles, kurios gali būti puikus pietų ar vakarienės patiekalas.

vegetariški pyragėliai su tešlos kepure, vmg receptas
VMG nuotr.

Vegetariškiems pyragaičiams pagaminti reikia:

  • 2 morkų

  • 1 nedidelio brokolio

  • 2 skiltelių česnako

  • 2 svogūnų

  • 2 pomidorų

  • 100 g konservuotų kukurūzų

  • 70 g SPILVA konservuotų paprikų

  • 3 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus

  • 2 rozmarino šakelių

  • 3 čiobrelio šakelių

  • 1 kubelio NATUR COMPAGNIE daržovių sultinio

  • 1 šaukšto pomidorų pastos

  • 325 g NATURLI sojų faršo

  • ½ l TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 4 šaukštų WOWMAMA majonezo padažo „Garlic“

  • 1 žaliosios citrinos

  • KOTANYI druskos

  • KOTANYI juodųjų pipirų

Tešlai:

  • 110 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“

  • 1 kiaušinio

  • 230 g miltų

  • 1 šaukštelio druskos

Arbatai:

  • 1 puodelio karšto vandens

  • 1 pakelio GREENFIELD juodosios arbatos

  • 1 lauro lapo

  • DANSUKKER cukraus sirupo

  • Keleto KOTANYI kalendros sėklų

  • ¼ citrinos sulčių

<