Triušienos troškinys su baltuoju padažu ir daržovėmis (Receptas)
- eglerace
- prieš 2 dienas
- 1 min. skaitymo
Šis receptas – subtili klasikos interpretacija, pietų ar vakarienės patiekalas, kuriame švelni triušiena gardžiai dera su kreminiu baltuoju padažu, o šviežumo ir lengvumo suteikia šviežių virtų bulvių garnyras.
Išskirtinis, sezoniškas ir elegantiškas skonis, kurį labai paprasta paruošti! Pirštelius aplaižysite, pažadame.

Video receptą rasite žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Triušienos troškiniui pagaminti reikia:
2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus
200 g LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių
Gero žiupsnio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
400 g jaunų bulvių
4 vidutinių morkų
1 svogūno
5–6 skiltelių česnako
80 g ESPANA vytintos mentės „Paleta Curada“
Keleto šakelių rozmarinų
Keleto šakelių čiobrelių
2 šaukštų Dižono garstyčių
50 ml nealkoholinio sauso baltojo vyno
750 ml SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio
250 ml THOMY olandiško padažo
1 saujos kalendrų ir petražolių
KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkėlių troškiniui patiekti
Keptuvėje įkaitinkite BIONATURALIS ekologišką ypač tyrą alyvuogių aliejų.
LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles apibarstykite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Bulves supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į keptuvę.
Morkas nuskuskite, supjaustykite stambesniais gabaliukais ir berkite į keptuvę su bulvėmis. Šalia daržovių sudėkite triušieną.
Svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite į keptuvę ir viską išmaišykite.
Sudėkite smulkintą česnaką, ESPANA vytintos mentės „Paleta Curada“ griežinėlius, prieskonines žoleles ir garstyčias. Pasūdykite.
Pilkite baltąjį vyną ir SUKČIUS natūralų daržovių sultinį.
Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje apie 10 min., kol šiek tiek pasitroškins.
Išėmę iš orkaitės, ištraukite prieskonines žoleles ir pagardinkite THOMY olandišku padažu. Viską gerai išmaišykite.
Papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Triušienos troškinį patiekite su KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotais agurkėliais.
Gardžių atradimų.