Traškūs vištienos gabalėliai džiūvėsėlių apvalkale (Receptas)

Traškius vištienos gabalėlius mėgsta visi, tai yra absoliutus vakarėlių ir vaikų gimtadienių hitas.

O šis receptas ne tik lengvas ir greitas, bet ir sveikas, nes gabalėliai gruzdinami be jokio aliejaus ar kitokių riebalų! Skanaus!

Traškūs vištienos gabalėliai džiūvėsėlių apvalkale, vmg receptas
VMG nuotr.

Traškiems vištienos gabalėliams pagaminti reikia:

  • 2 vnt. vištienos filė

  • 100 g „Panko“ džiūvėsėlių

  • 2 kiaušinių

  • 50 g kietojo sūrio

  • Žiupsnelio citrinos žievelės

  • Žiupsnelio saldžiosios paprikos prieskonių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų


1. Supjaustykite vištieną nedideliais kvadratėliais.

2. Dubenyje išplakite kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos, pipirų, įtarkuokite citrinos žievelės.

3. Kitame dubenyje „Panko“ džiūvėsėlius sumaišykite su kietuoju sūriu ir saldžiosios paprikos prieskoniais.

4. Vištieną panardinkite į kiaušinių plakinį, tada į džiūvėsėlius. Kartokite viską du kartus.

​​​​​​​5. ZYLE karšto oro gruzdintuvę įkaitinkite iki 175 °C ir kepkite 12–15 min., priklausomai nuo vištienos gabalėlių dydžio.


Video receptas:


Skanaus!




Naujausi įrašai