top of page

Traškūs užkandukai su pikantišku užtepu (Receptas)

  • eglerace
  • 2024-10-17
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 04-08

Pravartu namuose turėti budinčių produktų ir receptų, kurių gali prireikti užklupus, pavyzdžiui, maloniems, bet netikėtiems svečiams. 

Šiems gardiems užkandžiams su pikantišku užtepu pagaminti tikrai nereikia įmantrių produktų – viską turite šaldytuve ir virtuvės spintelėse, o apie budintį pakelį krekerių irgi verta pagalvoti.

Maloniems susitikimams būkite pasiruošę visada! 

Traškus užkandis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 


4–6 asm. 

Gaminimo laikas: apie 10 min.


Užkandžiams su pikantišku įdaru pagaminti reikia:

  • 50–100 g GERMANTAS puskiečio sūrio „Tilsit“

  • 1–2 česnako skiltelių

  • 50 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“ 

  • ½ citrinos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“

  • 6–8 DŽIUGAS traškių svogūnų skonio sūrio kamuoliukų 

  • Keleto šviežių krapų šakelių

  • ½ pakelio GAIDELIS mini krekerių su sūriu 


  1. Sutarkuokite GERMANTAS puskietį sūrį „Tilsit“, česnaką, DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietąjį sūrį „Mild“, įtarkuokite citrinos žievelės, pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.

  2. Sudėkite SUSLAVIČIAUS padažą „Majonezas & gruzdinti svogūnai“ ir smulkintus krapus. 

  3. Suberkite rankomis traiškytus DŽIUGAS traškius svogūnų skonio sūrio kamuoliukus. Viską išmaišykite. 

  4. Ant GAIDELIS mini krekerių su sūriu tepkite užtepą ir uždenkite kitu krekeriu.


Gardžių atradimų.

bottom of page