Traškūs užkandukai su pikantišku užtepu (Receptas)
- eglerace
- 2024-10-17
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 04-08
Pravartu namuose turėti budinčių produktų ir receptų, kurių gali prireikti užklupus, pavyzdžiui, maloniems, bet netikėtiems svečiams.
Šiems gardiems užkandžiams su pikantišku užtepu pagaminti tikrai nereikia įmantrių produktų – viską turite šaldytuve ir virtuvės spintelėse, o apie budintį pakelį krekerių irgi verta pagalvoti.
Maloniems susitikimams būkite pasiruošę visada!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4–6 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
Užkandžiams su pikantišku įdaru pagaminti reikia:
50–100 g GERMANTAS puskiečio sūrio „Tilsit“
1–2 česnako skiltelių
50 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
½ citrinos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“
6–8 DŽIUGAS traškių svogūnų skonio sūrio kamuoliukų
Keleto šviežių krapų šakelių
½ pakelio GAIDELIS mini krekerių su sūriu
Sutarkuokite GERMANTAS puskietį sūrį „Tilsit“, česnaką, DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietąjį sūrį „Mild“, įtarkuokite citrinos žievelės, pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.
Sudėkite SUSLAVIČIAUS padažą „Majonezas & gruzdinti svogūnai“ ir smulkintus krapus.
Suberkite rankomis traiškytus DŽIUGAS traškius svogūnų skonio sūrio kamuoliukus. Viską išmaišykite.
Ant GAIDELIS mini krekerių su sūriu tepkite užtepą ir uždenkite kitu krekeriu.
Gardžių atradimų.